IN2 background

Rastemo i osvajamo nova tržišta

Pridruži nam se i rasti s nama

Zašto raditi u IN2

Dobre stvari se događaju kad se susretnu IT talent i dobra poslovna prilika.

 U IN2, nudimo ti priliku da profesionalno rasteš i razvijaš svoj talent te doprinosiš razvoju softverskih rješenja koja našim klijentima posao čine jednostavnijim i efikasnijim. Njegujemo IN2 korporativnu kulturu i trudimo se da poslovno okruženje bude poticajno i ugodno. 

 


Važno nam je da voliš raditi s ljudima oko sebe i da si timski igrač, a zauzvrat se tvoje zasluge, trud i postignuća adekvatno vrednuju. IN2 pokriva širok spektar djelatnosti i različitih projekata, stoga vjerujemo da ćeš brzo pronaći radno mjesto koje ti odgovara.Poslovi

Prijavi se za posao ili praksu

Brinemo da napreduješ i osjećaš se ugodno

Radi s vrhunskim stručnjacima i super ekipom

Educiraj se i certificiraj

Pokupi poklon za svaki rođendan

Prilagodi radno vrijeme svom ritmu

Parkiraj svoj bicikl na sigurno

Koristi subvencioniranje troškova vrtića

Opusti se uz igre

Uživaj u ugodnom i modernom prostoru

Što o nama kažu naši zaposlenici

“Moja prva godina u IN2 je započela edukacijom u Edukacijskom centru, nakon čega su me „bacili u vatru“, što je za mene bio pun pogodak. Od prvog dana u Sektoru obilazila sam korisnike, odrađivala implementacije, radila na manjim i većim projektima. Moja prva godina bila je obilježena upoznavanjem kolega i poslovne strukture, konstantnim učenjem i sa puno rada, ali sve to sa zaključkom da je ovakva vrsta posla nešto što mi se sviđa, što volim raditi i područje u kojem se želim dalje razvijati unutar IN2. U svakodnevnom radu s korisnicima svakako je važno u svakom trenutku biti svjestan njihovih potreba, upravljati s njihovim očekivanjima te na vrijeme prepoznati potencijalne probleme i prevenirati eskalaciju. Glavna prednost rada u IN2 je izvrsna radna atmosfera, fantastični kolege, poticajno okruženje, mogućnost sudjelovanja na raznim projektima te stjecanje raznih vještina i znanja. Najviše me veseli to što je svaki radni dan drugačiji te da mi u ovakvom dinamičnom okruženju nikad nije dosadno. Osim toga, činjenica da se svakim danom bavim rješavanjem kompleksnih problema pruža mi osobiti osjećaj zadovoljstva.”

Karla Korlaet

Voditelj podrške/implementacije, IN2 Sektor zdravstva

“Moram priznati da mi je IGEA „sjela“ od prvog dana. Izrazito cijenim kolege koji su od samih početaka u Igei i od kojih sam puno toga naučio. Svi mi, i stariji i mlađi, iskusniji i manje iskusni, činimo vrhunski tim prepoznat i cijenjen kod naših brojnih korisnika. Lijepo je čuti kad korisnici hvale Igeina rješenja i moram priznati da se tada osjećam ponosno što sam dio te priče.”

Stjepan Grđan

direktor GIS operacija u Igei, članici IN2 grupe

“Baš volim svoj posao. Godinama uspijevamo zadržati ponašanje zbog kojeg djelujemo kao proširena obitelj - nije sve samo posao. Družimo se i izvan posla, ne samo na poslu i po tome se vidi koliko je ekipa dobra.”

Ljubica Buntak

Funkcionalni arhitekt, IN2 Financijski sektor

“Dolaskom u IN2, od prvog dana radim s naprednim i inovativnim tehnologijama na projektima i rješenjima koje IN2 implementira kako bi naši proizvodi i usluge bili prepoznatljivi i našim korisnicima donijeli dodatnu vrijednost. I nakon gotovo četiri godine i mnoštva izazovnih, ali uspješnih projekata, i dalje se nalazim kako se bavim nečim novim i zanimljivim. Posebno me veseli što u svakom trenutku mogu računati na pomoć svojih kolega. U ovako velikoj tvrtki se uvijek nađe vrhunski stručnjak za neko specifično područje kojemu se uvijek možeš obratiti za pomoć, a usput i puno naučiti. Naravno da je onda i rad u ovakvom okruženju ugodan i motivirajući. Ukratko, rad u IN2 je zanimljiv, dinamičan, često i izazovan, ali uvijek u dobroj atmosferi i prilikama za učenje i napredovanje. ”

Mijo Vedrina

Digitalni arhitekt, IN2

Uključivanje u studentske aktivnosti i inicijative

Događanja u 2022: Simpozij studenata doktorskih studija PMF-a, Student Future Day o ZŠEM organizaciji, Career Match Day u organizaciji Rijeka STARTER tima, Job Fair u organizaciji FER-a, Network of STEM u organizaciji eStudent

IMG_8722IMG_8745IMG_8703IMG_8746IMG_8753IMG_8788IMG_8794Student Future Day IN2 grupaStudent Future Day IN2 grupa Mia BurnaćStudent Future Day IN2 grupa MiaCareer Match Day IMG_9165IMG_9166IMG_9167IMG_9168IMG_9178IMG_9185IMG_9192IMG_9193network of stem

Dan zahvalnosti zaposlenicima

#2022

U IN2 grupi smatramo da treba iskoristiti svaku dobru priliku za iskazivanje zahvalnosti prema svojim kolegama. Evo nekoliko takvih video momenata koje smo uhvatili prilikom obilježavanja Dana zahvalnosti zaposlenicima.

Strateški partner poduzetničkim inkubatorima

Naši eksperti sudjeluju u edukaciji budućih ICT stručnjaka

Dijeljenje znanja i iskustva posebno nas veseli, a još i više kad dobijemo pohvale mladih i perspektivnih polaznika Trokut NEET Akademije. Ponosni smo što su i IN2ovci dio ove hvalevrijedne akademije, a najbolja potvrda koliko dobre mentore imamo je to što se polaznici nakon završetka akademije odlučuju pridružiti našem timu.

Upoznavanje studenata s IN2 grupom

U suradnji s partnerima sudjelujemo u inicijativama pomoći studentima u pripremi za uspješan ulazak na tržište rada.

Webinar

Oracle Academy predstavlja IN2 grupu

Gdje smo

Zagreb, Osijek, Pula, Varaždin, Beograd, Koper, Ljubljana, Sarajevo, Skopje

Sjedište IN2 grupe

Ul. Josipa Marohnića 1, 10000, Zagreb, Croatia

Sjedište IN2 grupe

IN2 ured Pula

Trg I istarske brigade 14, 52100, Pula, Croatia

IN2 ured Pula

IN2 ured Osijek

Dubrovačka ul. 93, 31000, Osijek, Croatia

IN2 ured Osijek

IGEA d.o.o.

Ul. Frana Supila 7, 42000, Varaždin, Croatia

IGEA d.o.o.

Pardus d.o.o.

Ul. Josipa Marohnića 1, 10000, Zagreb, Hrvatska

MCS Grupa d.o.o.

Zagrebačka cesta 126, 10090, Zagreb, Hrvatska

SVAM plus d.o.o.

Ul. Francesca Tenchinija 2a, 10000, Zagreb, Hrvatska

IN2 informatički inženjering d.o.o. Beograd

Tošin bunar 274v, Beograd 11070, Srbija

IN2 Koper informacijski inženiring d.o.o

Šmarska cesta 7c, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija

IN2 Koper informacijski inženiring d.o.o. - ured Ljubljana

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Slovenija

IN2 d.o.o. Sarajevo

Tešanjska 24A, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

IN2 d.o.o. Skopje

Boulevard Kuzman Josifovski Pitu 15, Skopje 1000, Sjeverna Makedonija